Da, călătoria cu siguranță îmbogățește mintea și sufletul. Asta, plus o doză sănătoasă de adrenalină, este, de obicei, ceea ce ne îndeamnă pe majoritatea dintre noi să „scăpăm de tot.” Business-Talks te invită într-o călătorie virtuală a celor mai frumoase fotografii postate pe rețelele de socializare.

Muntele Vinicuca din Peru

Ca să ajungi în acest loc vei avea nevoie de o condiție fizică excelentă, însă vei fi răsplătit la destinație. I se mai spune și „Muntele Curcubeu” și asta deoarece culorile muntelui se formează prin strivirea depunerilor mine. Îți recomandăm să călătorești cu un ghid și să petreci câteva zile în Cusco (ai 4 ore de mers cu mașina, iar locația este cunoscută drept „poarta de acces la Machu Picchu” – un alt loc ideal pentru pozele de pe „instagram”).

Taj Majal, India

Maiestuosul Taj Mahal din Agra, India, a fost construit de împăratul Shah Jahan drept mausoleu pentru soția sa, Mumtaz Mahal. Construcția acestuia a început în 1631 și a durat aproximativ 22 de ani. Clădirea este așezată pe o terasă de marmură albă care pune în evidență uriașul dom și cele patru minarete. Designul uluitor al Taj Mahal-ului, a transformat locul într-unul favorit pentru Instragram-erii din întreaga lume.

Bund, Shanghai

Timp de peste un secol, Bund a fost unul dintre simbolurile cele mai recunoscute ale Shanghai-ului. Arhitectura impresionantă de-a lungul Bundului combină istoria colonială a anilor 1800 cu zgârie-norii moderni.

Gamla Stan, Stockholm

Dacă vrei să faci parte dintr-un basm medieval, atunci poți vizita Gamla Stan sau centrul vechi al orașului Stockholm. Aici, te poți plimba pe străzile înguste și poți surprinde prin fotografie momente care îi vor face invidioși pe prietenii tăi de pe Instagram. Ba mai mult, poți face snap-uri cărților de poveste colorate pe care le vei găsi pe străduțele încărcate de istorie.

Ghețarul Spencer, Alaska

Ca să ajungi la Ghețarul Spencer ține cont că singura modalitate de transport este doar trenul. Zona găzduiește cei m ai spectaculoși ghețari de pe platforma Railbelt. Pentru pasionații de fotografii, responsabilii zonei pun la dispoziție chiar și o zonă special amenajată de camping.

Cappadocia,Turcia

Cappadocia este o regiune istorică din Turcia, în Anatolia Centrală. Dacă vrei să îți lași prietenii de pe Facebook, Instagram sau Snapchat cu gura căscată, atunci bifează și această destinație. Acum mii de ani, oamenii și-au săpat casele în stâncă pentru a se feri de căldură și animale sălbatice. Acum, aceste case încă există și sunt de o frumusețe cum rar îți e dat să vezi. Ba mai mult, poți vedea totul de la înălțime și asta pentru că poți face o plimbare cu balul cu aer cald.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro