Fonduri Nerambursabile pentru companiile din sectorul industrial prin Fondurile Norvegiene, Programul – “Green Industry Innovation”

11324
 

IMM-urile si intreprinderile mari din sectorul industrial (productia de bunuri, automotive, industria mobilei, productia de echipamente si electronice, si multe altele) pot benefica de finantari nerambursabile pentru achizitia de echipamente, linii de productie, consultanta si dezvoltare in domeniul “Industriei Verzi (Green Industry)” in 2018

Gasiti in continuare toate informatiile de care aveti nevoie pentru a analiza acest program de finantare:

Buget total

Bugetul total disponibil pentru acest apel de finantare – Green Industry Innovation este de 9.708.334 EUR

2 Scheme distincte de finantare sunt disponibile prin intermediul acestui program
Schema Individuala de proiecte – 7.708.334 EUR
Schema de Granturi Mici – 2.000.000 EUR

Schema Individuala de proiecte

Aplicanti Eligibili :

o IMM-uri, definite conform Recomandarilor Comisiei 2003/3611

o Intreprinderi mari ce nu sunt detinute in proportie mai mare de 25 % de sectorul public, inregistrate ca persoane juridice in Romania si functionand in acord cu legislatia nationala, respectiv: Legea nr. 31/1990 privind societatile comerciale, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

Aplicantul trebuie sa aiba o vechime de cel putin 3 ani fiscali la momentul depunerii aplicatiei de finantare (1 Noiembrie 2018)
Parteneri Eligibili Orice entitate privata sau publica, comerciala sau non- comerciala, inregistrata ca persoana juridica intr-unul din statele donatoare:
• Islanda

• Liechtenstein

• Norvegia

• sau in Romania

Toate informațiile schemei de finanțare le puteți găsi AICI.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la redactie@business-talks.ro