Google Chrome
Google Chrome

Optimizarea a fost făcută în cea mai recentă versiune a browserului Google Chrome!

Aceasta este o consecință a încercărilor Google de a încuraja site-urile să treacă la HTTPS, o nouă modalitate sigură de livrare a site-urilor Web. Paginile care folosesc acest standard au o criptare mai mare, ceea ce face mai dificilă interceptarea navigării pe Internet în timp ce se deplasează pe internet.

Dar HTTPS necesită o revizuire majoră a site-urilor web – în special a celor cu infrastructuri mari – ceea ce înseamnă că multe site-uri importante nu au fost încă actualizate.

„Așa cum era de așteptat, mai multe site-uri de înalt profil vin în întâmpinarea utilizatorilor Chrome cu un avertisment – Not Secure”, spune Kevin Bocek, șef de strategie de securitate la internet la Venafi. „În mod evident, acest lucru ar putea crea confuzie și îngrijorare, dar de fapt acesta este doar un semn că internetul în ansamblul său devine din ce în ce mai sigur”, a mai completat acesta.

Mesajele au început să sosească în Chrome numai odată cu lansarea celei mai recente versiuni a software-ului.

Google Chrome s-a actualizat, ceea ce înseamnă că cea mai recentă versiune a software-ului a sosit probabil pe computerul dvs. fără să realizați neapărat această schimbare.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro