Ferrero oprește producția fabricii de Nutella din Franța

2825
Nutella
Nutella
 

Oferind produse precum Nutella, Kinder, Tic Tac, Ferrero Rocher sau Raffaello, compania italiana Ferrero este a doua cea mai mare producătoare de dulciuri din lume.

Supranumită ”cea mai cinstită companie din lume”, producătorul italian de dulciuri a anunțat oprirea temporară a celei mai mari fabrici de ciocolată Nutella, de pe urma unor probleme de calitate descoperite.

“După analizarea rezultatelor unor teste de calitate efectuate la fabrica de la Villers-Ecalles, am descoperit un defect de calitate la unul din produsele semifinisate care este utilizat în fabricarea produselor noastre Nutella şi Kinder Bueno”, a informat grupul italian Ferrero.

Fabrica aflată în Franța, produce o treime din totalitatea produselor Nutella, la nivel monidial. De asemenea, compania precizează că oprirea temporară a producţiei este o măsură preventivă care permite efectuarea unor investigaţii suplimentare.

“Pentru moment, putem spune că niciunul din produsele noastre care se află în prezent pe piaţă nu este afectat de această situaţie iar livrările către clienţii noştri continuă fără întrerupere”, a precizat Ferrero.

 


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la redactie@business-talks.ro