#FALM: Pasiune pentru digital într-o călătorie centrată pe client

#FALM este povestea unei relații fericite cu job-ul, este lecția de alchime ce transformă pasiunea în business. Nu suport interviurile alea în care am întrebările scrise pe un bilețel, iar interlocutorul, deși pare surprins, și-a făcut temele de acasă. Așa c-am rugat-o pe Cristina Căliman să-mi spună povestea lor, simplu, fără întrebări penibile sau idioate. Ce-a ieșit, vedeți mai jos!

«Pentru că facem parte din generația care a crescut în ritmul internetului, lumea aceasta a ținut un soi de magie pentru noi întotdeauna. În acest context nu e greu de imaginat de ce am ales să ne orientăm spre webdesign.

Ca orice afacere tânără, ne-am lovit de tot felul de provocări în începuturile noastre, hopuri pe care le-am trecut cu bine și care ne-au ajutat să învățăm și să ne dezvoltăm cu  spor.

#FALM  s-a născut din insight-ul că multe firme de prin centrul țării nu au făcut încă pasul spre digital. Cam toți știm ca fără online, fără un site,  nu mai prea faci nimic în zilele noastre mai ales atunci când geografia nu mai delimitează zona de concurență. Și mai departe … dacă nu apari pe Google, practic nu exiști.

Din acest motiv ne-am concentrat în a crea soluții cât mai potrivite pentru audiența noastră. Considerăm că deși prezența online este necesară, uneori procesul în sine are tendința să încurce în loc să ajute. Cam așa am ajuns să punem pe picioare noul nostru produs digital: SITE-ul ÎN 72H, un proiect care își propune:

  • Crearea de website-uri de calitate, la nivelul industriei (sau peste) dpv design și funcționalitate
  • Un proces bine pus la punct ce ne ajută să ne mișcăm în timp record făcând lucrurile și repede și bine.
  • Costuri fixe și procese transparente – clienții noștri știu ce primesc și pentru ce plătesc de la început.

Înainte de a da drumul cronometrului, parcurgem împreună cu clienții noștri 3 pași ușori gândiți în așa fel încât nici clientul, nici noi să nu ne pierdem sufletul.

Primul pas prezintă tipologiile de layout și și se finalizează cu alegerea informată a unuia. Momentan proiectul nostru include 3 șabloane de abordare, gândite pentru a se potrivi diferitelor tipologii de afaceri, avem: Vitrină digitală, Oglinda profesională și Profilul de atelier.

Cel de-al doilea pas are în vedere personalizarea și se finalizează cu alegerea schemei cromatice și a fonturilor. Clienții pot alege din variantele prezentate sau din explorările ghidate pe site-urile recomandate.

Pasul 3 este cel mai vast dintre ele căci se dedică conținutului. În acest ultim pas pregătitor ne invităm clienții să completeze un document text preformatat ce ne dă toate cuvintele ce vor veni pe site. Fiecare secțiune este explicată, incluzând atât recomandări de sens cât și de număr de caractere.

Ioana Avram

De aici mai departe, noi ne facem treaba pentru 72 de ore, la finalul cărora, clientul nostru poate să se bucure de noul său site perfect funcțional și gata de acțiune.

#FALM nu se limitează la acest proiect dar atât site-ul în 72h cât și celelalte produse digitale pe care le oferim (magazin online, site de prezentare) au în vedere un proces simplificat pentru clienți, un proces care îi are în centru și care li se adresează specific în funcție de nevoi.

Cristina Căliman

Ne dorim foarte mult să simplificăm  procesele și să demistificăm pasul spre digital oferind un parcurs normal, uman, rapid  și chiar plăcut de digitalizare.

”#FALM e un vis ce a prins formă reală, o cale pentru noi să dăm mai departe pasiunea pentru digital și o șansă  reală  de a contribui la dezvoltarea micilor afaceri din zonă.” Cristina Căliman – Director General #FALM… »


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro