Facebook, Telegram şi Signal vor să-și lanseze propriile criptomonede

246
 

Facebook, Telegram şi Signal au proiecte separate de dezvoltare a unor monede digitale care să faciliteze tranzacţiile, anunţă The New York Times.

Facebook lucrează la o monedă care să fie ataşată serviciului WhatsApp, serviciu legat de un număr de telefon. Signal, un sistem de comunicaţii criptate foarte popular printre entuziaştii de tehnologie, dezvoltă o altă monedă.

Facebook a angajat un fost director Paypal pentru a se ocupa de acest nou proiect. Se fac cercetări în utilizarea tehnologiei blockchain, dar în acelaşi timp nu sunt excluse plăţile centralizate de genul Paypal sau Visa.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la redactie@business-talks.ro