Orele petrecute la birou, la calculator sau la volan, ori chiar și statul pe tocuri pot afecta spatele, coloana vertebrală sau alte părți ale corpului. Apoi, starea de spirit creată în urma afecțiunilor scade grav randamentul angajaților, dând mari bătăi de cap oamenilor de afaceri și corporațiilor.

Medalii olimpice și mondiale și pentru oamenii de afaceri

Există o profundă corelație între nivelul de stres, anxietate și starea fizică, iar un corp relaxat este sursa obținerii unui randament maxim la job și a unei vieți fericite. Între problemele sociale, presiunile zilnice și cele ale sistemului locomotor se stabilește o relație de cauzalitate. Toate acestea se pot rezolva cu un expert la un cabinet performant de kinetoterapie. Dar cum faci să alegi profesionistul dintre sutele, poate miile de astfel de cabinete. Recomandarea este să îi analizezi portofoliul, aparatura performantă și procentul de cazuri rezolvate. În urma unei minuțioase analize, revista Business Talks a găsit KinetoFit, locul care răspunde nevoilor corpului dumneavoastră și care aduce soluții inovatoare de recuperare medicală, sport, wellness, pregătire fizică și nutriție. Un centru dotat cu aparatură ultramodernă, de înaltă performanță, care asigură confort și elimină durerea fiecărui pacient. La KinetoFit pacienții primesc tratamentul adecvat nevoilor lor, devenind mai buni din punct de vedere fizic si psihic, randamentul lor la job fiind în creștere.

Expertul care a lansat centrul KinetoFit este dezvoltat de Dragoș Luscan, Wellness Coach. Cu un CV impresionant, mai bine de 17 ani a fost în lumea sportului de performanță –  a obținut rezultate excepționale cu sportivi precum Simona Halep, Horia Tecău sau Cristina Neagu, echipele naționale de handbal, atât feminin, cât și masculin, la natație, echipele de volei și polo ale clubului Steaua București. Printre realizările care confirmă profesionalismul lui Dragoș Luscan se numără: participarea la Turneul Campioanelor – alături de Simona Halep în anul 2016, medalia de bronz în anul 2015 la Campionatul Mondial– alături de Echipa Națională de Handbal Feminin a României sau prima medalie olimpică din istoria tenisului românesc, la Jocurilor Olimpice de la Rio în anul 2016 – alături de echipa Horia Tecau și Florin Mergea. De asemenea, are contracte cu diverse companii și lucrează cu oameni de business care vor să își îmbunătățească stilul de viață. Dragoș Luscan aduce un alt fel de medalii olimpice și mondiale pentru oamenii de afaceri, eliminându-le durerile și crescând randamentul acestora.

Echilibru între minte și corp

“La KinetoFit, ascultăm cu atenție nevoile corpului și găsim soluțiile adecvate pentru o recuperare corectă. Le îmbunătățim atât starea fizică, cât și cea de spirit, astfel încât pacientii să își poată recăpăta încrederea în forțele proprii. Pentru sportivii care au nevoie de refacere după efort, pentru cei care au un job stresant sau vor să își depășească limitele, la KinetoFit găsesc programele  de care au nevoie. Mișcarea înseamnă sănătate și frumusețe, iar noi ne asigurăm că funcțiile corpului dumneavoastră funcționează eficient prin relaxare, postură corectă, diminuarea durerilor musculare și articulare, creșterea mobilității, creșterea forței și rezistenței“, spune expertul Dragoș Luscan, care a contribuit la aducerea în patrimoniul național a numeroase medalii de aur mondiale și olimpice.

KinetoFit dispune de o sală de kinetoterapie, de spații pentru fizioterapie cu aparatură de ultimă generație, un cadru relaxant pentru masaj terapeutic și sportiv, precum și sală de pregătire fizică. Printre serviciile oferite se numără:

 • Consultații de specialitate și evaluări periodice funcționale
 • Kinetoterapia – Rol de relaxare, corectarea posturii și a aliniamentului corporal, dar și rolul de a reda mușchilor forța, coordonarea, mobilitatea și echilibrul.
 • Fizioterapie – este o practică medicală care permite tratarea bolilor care afectează mușchii, oasele sau articulațiile.
 • Pregătire fizică – Efectele unei pregătiri fizice active se reflectă asupra vieții de zi cu zi, transformându-vă într-o persoană activă, cu un stil de viață echilibrat.
 • RPG (Recuperare Globală Posturală) –Sistemul de analiză posturală ne permite să oferim un diagnostic precis și să elaborăm un plan de corecție pentru deficiențele posturale, precum scolioza sau hiperlordoza.
 • Elongații – este important ca durerile de coloană să fie tratate din faza incipientă. Disconfortul care se creează în timp – lombago, unde intervin dureri între discuri.
 • Crioterapie – presupune aplicarea unor substanțe reci pe corp, cu efecte analgezice, scăderea procesului inflamator, ameliorarea durerilor articulare și refacerea tonusului muscular în urma pregătirii fizice.
 • Terapie Tecar – un tratament modern, non invaziv şi nedureros, de ultimă generație, folosit cu succes și în tratamentele de fizioterapie, prin crearea unei stimulări intense la nivel celular.
 • Masaj terapeutic și sportiv – este utilizat pentru recuperarea fizică a sportivilor atât în timpul antrenamentelor, cât și în timpul participării la competiții.
 • Masaj anticelulitic – are ca scop reactivarea circulației sangvine, pentru a distruge țesutul adipos, vizibil sub forma unor umflături cu aspect inestetic.
 • Drenaj limfatic – una dintre cele mai bune forme de detoxifiere, combină tehnici de masaj cu o ușoară presiune aplicată asupra ganglionilor limfatici.
 • Nutriție – alimentația ne ține sănătoși, pentru că pană la urmă chiar devenim ceea ce mâncăm – de aici și puterea fabuloasă a organismului nostru de a se regenera, atunci când îi dăm ce are el nevoie.

În cadrul KinetoFit, pot fi tratate cu succes atât afecțiunile sportivilor, cât și ale oamenilor de afaceri.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro