Ești pasionat de shopping?

Cunoscut pentru mărcile sale de lux și mall-urile de dimensiuni mari, Dubai este un oraș de vis pentru cumpărători, în prezent desfășurându-se cea de-a 24-a ediție a festivalului The Dubai Shopping.

„Comerțul a fost întotdeauna o parte a istoriei Dubaiului și a Emiratelor Arabe Unite, care a fost la vârful inovației de retail în multe feluri”, este de părere Patrick Bousquet-Chavanne, CEO la Emaar Malls.

La The Dubai Shopping, ediția 2018, au participat aproximativ 14 milioane de persoane, care au cheltuit miliarde de euro în cadrul festivalului.

Sectorul de retail din Dubai este unul dintre cei mai mari contribuabili la economia Emiratelor, reprezentând aproximativ 27% din produsul intern brut. Comerțul și turismul sunt elementele cheie ale economiei Dubaiului.

Departe de mall-urile mari, sunt locuri precum „Souq Naif”, care oferă vizitatorilor o experiență mai autentică de cumpărături unde se găsesc haine colorate, textile și bijuterii.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro