ATI Consultants – Hub Servicii Integrate de Afaceri, membru al Camerei de Comerț și Industrie București, organizează pe data de 15.03.2024 de la orele 16:00 evenimentul „E=MC²: Eficiență = Management x Consultanța Consolidată” .

Acest eveniment va fi special datorită conținutului său, unde eficiența întâlnește inovația și energia întâlnește strategia. În lumea afacerilor moderne, echivalența dintre eficiență și succes este esențială, iar noi ne propunem sa transformăm această relație în realitate. La fel cum ecuația lui Einstein, E=mc², dezvăluie că masa și energia sunt două aspecte interconectate ale aceluiași fenomen, noi credem că integrarea serviciilor de consultanta și abordările inovatoare sunt cheia către creștere și prosperitate. Prin intermediul HUB-ului de Servicii Integrate de Afaceri dorim sa va oferim un spațiu unificat în care companiile dumneavoastra pot beneficia de sinergia dintre expertiză, tehnologie și viziune. Prin consolidarea resurselor și coordonarea eforturilor, ne propunem să transformăm potențialul în performanță și ideile în rezultate tangibile.

Alăturați-vă nouă în această călătorie de descoperire și progres, unde fiecare soluție integrată și fiecare conexiune stabilită aduce o nouă dimensiune de succes în afaceri.

„E=MC²: Eficiență = Management x Consultanța Consolidată” – ATI Consultants – Hub Servicii Integrate de Afaceri

Dată: 15.03.2024

Locație: Aula Carol I, situată la Etajul 2 al Palatului Camerei de Comerț și Industrie București, de pe Str. Ion Ghica, Nr. 4, Sector 3, București

Teme de discutie (lista este deschisă):

  • Soluții de optimizare și control al riscurilor comerciale – Simplicity / Allianz Trade (partener ATI Consultants – HUB Servicii Integrate de Afaceri)
  • Soluții de optimizare a structurilor de garantare a împrumuturilor bancare – Garanții în contul și numele statului / EximBank
  • Soluții alternative de finanțare a capitalului de lucru prin factoringBanca IFIS (partener ATI Consultants – HUB Servicii Integrate de Afaceri)
  • Soluții de control al riscurilor valutare /  IbanFirst (partener ATI Consultants – HUB Servicii Integrate de Afaceri)
  • Structuri eficiente de optimizare a patrimoniului personal al antreprenorului /  ro (partener ATI Consultants – HUB Servicii Integrate de Afaceri)
  • Oportunități de finanțare nerambursabilă pentru IMM-urile din București-Ilfov în 2024 / Cash Consult (membru ATI Consultants – HUB Servicii Integrate de Afaceri),
  • 10x Speed: Procesare date și Vânzări / ARMILA (membru ATI Consultants – HUB Servicii Integrate de Afaceri)
  • Relația cu autoritatea de protecție a mediului – cum înlăturăm factorii de stres și riscurile / Strategic Business Partners (membru ATI Consultants – HUB Servicii Integrate de Afaceri)

Invitați în cadrul evenimentului:

Iuliu Stocklosa – Președinte, Camera de Comerț și Industrie București
Tiberiu Stroe –Director, Divizia Finanțări, Garanții și Asigurări Nume și Cont Stat, Exim Bank
Adrian Codirlasu, CFA, PhD ,  – VP CFA Romania & profesor asociat la ASE București
Claudia Neagu – Sales Manager, Allianz Trade
Bogdan Ungureanu – Head of Sales, IFIS Finance -Banca IFIS
Alin Latu – Country Manager, IbanFirst
Irina Popescu / Alexandru Capota– Experți accesare fonduri europene
Serban Buliga – Fondator ARMILA
Andrei Stoica – Consultant în domeniul protecţiei mediului

Moderator: Cătălin Roman – ATI Consultants – HUB Servicii Integrate de Afaceri

Agenda evenimentului:
16:00 – 16:30: Înregistrare participanți & Socializare
16:30 – 18:30: Prezentări și dezbateri
18:30 – 19:30: Bufet, Degustare de vinuri & Socializare

 

Participarea este gratuită, însă, din motive de organizare și limitări de spațiu, vă rugăm să vă confirmați prezența în prealabil prin transmiterea unui e-mail de confirmare la una dintre adresele de e-mail: contact@aticonsultants.ro sau membri@ccib.ro, până cel mai târziu pe data de 10.03.2024.

Prin Hub-ul de servicii integrate de afaceri, ne propunem să aducem o nouă perspectivă asupra modului în care companiile  si antreprenorii pot beneficia de soluții integrate și eficiente. Ne concentrăm pe crearea unei infrastructuri unice care să ofere acces simplificat și concentrat la diverse servicii și resurse, acoperind nevoile esențiale ale afacerilor într-un singur loc. Astfel, dorim să facilităm procesele de luare a deciziilor și să optimizăm eficiența operațională, oferind clienților noștri posibilitatea de a se concentra pe creșterea și dezvoltarea afacerii lor, fără a fi încurcați de barierele administrative sau tehnologice. Prin intermediul colaborării și inovației, dorim să fim partenerul de încredere al afacerilor în călătoria lor către succesul durabil și prosperitatea pe termen lung.

Pentru alte detalii, puteți contacta echipa de proiect:
Cătălin Roman (catalin@aticonsultants.ro / tel: 0744303130)
Gabriela Dumitriu (gabriela.dumitriu@ccib.ro / tel: 0729164482)