El e românul care va câștiga 35 de milioane de euro

Ion Țiriac a ajuns la un acord cu autoritățile din Madrid pentru a menține turneul de tenis în capitala Spaniei, în urma căruia el va câștiga 35 de milioane de euro în următorii 10 ani.

Una din cerințele miliardarului român a fost ca ibericii să construiască o nouă arenă. Omul de afaceri român dorea un stadion cu 10.000 de locuri, dar noua arenă va avea o capacitate de 7.500 de spectatori. Şi nu va avea terenul acoperit, aşa cum îşi dorea Ţiriac.  Iar autoritățile din Madrid vor investi aproximativ 2,5 milioane de euro în noua arenă.

Competiţia de la „Caja Magica” aduce oficialităţilor din Madrid, pe lângă expunere la nivel global, beneficii în valoare de 107 milioane de euro anual. Turneul din capitala Spaniei este de categorie Masters la masculin şi Premier Mandatory la feminin.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro