Amazon
Amazon

Amazon lansează Scout, un dispozitiv de livrare autonom. Robotul este de dimensiunea unui „răcitor mic” și se poate roti de-a lungul trotuarelor, livrând pachete la ușa clientului.

Dispozitivul funcționează în prezent în Snohomish County, Washington, a anunțat compania.

Dispozitivele vor urma în mod autonom calea lor de livrare, dar vor fi inițial însoțite de un angajat Amazon”, a declarat Amazon într-o declarație. „Am dezvoltat Amazon Scout la laboratorul nostru de cercetare și dezvoltare din Seattle, asigurând că dispozitivele pot naviga în siguranță și eficient în jurul animalelor de companie, a pietonilor și a oricăror altora în calea lor”.

Compania începe cu doar șase dispozitive Scout care funcționează în timpul săptămânii și orelor de zi. Clienții Amazon din Snohomish County – chiar la nord de Seattle – pot comanda pachete așa cum ar proceda normal. Scout navighează la ușa clientului, astfel permițând clientului să preia pachetul.

Amazon, gigantul de comerț electronic este cea mai recentă companie care încearcă să se ocupe de acest tip de soluție de livrare automată, precum și de experimente realizate de firme mai mari, cum ar fi Domino’s Pizza și PepsiCo.

Scout are designul similar cu roboții existenți. De fapt, cercetașul pare aproape identic cu dispozitivele de la Starship Technologies, o lansare estoniană care a intrat pe teren.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro