Ea e cea mai bogată pisică din lume

1037
Karl Lagerfeld
Karl Lagerfeld
 

Cu aproape 50.000 de abonaţi pe Twitter şi peste 122.000 pe Instagram, Choupette, pisica birmaneză a designerului Karl Lagerfeld, este cea mai bogată pisică din lume.

O parte din fabuloasa avere de 200 milioane de dolari a lui Lagerfeld, care a decedat recent, va ajunge la Choupette, care are deja 3 milioane de dolari în conturi, adunaţi din campaniile publicitare.

Personaj de carte, ambasador în cadrul unor campanii de publicitate, ”redactor-şef” pentru o zi la o revistă sau emblema unei colecţii de accesorii feline, pisica ultra-răsfăţată a creatorului a apărut în viaţa acestuia în anul 2011.

„Choupette este centrul universului meu. Este un fel de Greta Garbo. Are ceva inconfundabil în stilul său de mers. Este o sursă de inspiraţie prin eleganţa şi atitudinea sa”, spunea creatorul.

„Choupette este bogată. Are mica sa avere. Dacă păţesc ceva, persoana care se va ocupa de ea nu va avea probleme financiare”, a precizat acesta.

Designerul a explicat de mai multe ori că nu s-a atins de sumele (peste trei milioane de euro, potrivit unor surse) pe care Choupette le-a câştigat din reclame.

Karl Lagerfled i-a asigurat lui Choupette două însoţitoare şi o gardă de corp. Felina lua masa alături de stăpânul său, din farfurii de argint, prefera muzica sud-americană în detrimentul celei de operă, potrivit cărţii ”Choupette, la vie enchantée d’un chat fashion”, apărută la Flammarion, în 2014.

 

 


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la redactie@business-talks.ro