Drumul către lumina reflectoarelor

Andra Marica este CEO Dinasty Models Academy; în luna februarie a anului 2019, împreună cu partenera sa, Alina Rugină (Miss Romania 2017) au început o aventură ce avea să le convingă, dacă mai era nevoie, că unele dintre cele mai plăcute sentimente pe care le putem trăi ca oameni, se simt atunci cănd contribuim și lucrăm la ceva mai mareț decât noi și ne împărtășim pasiunea într-un sens pozitiv.

CE ESTE DINASTY MODELS ACADEMY ȘI CUM A LUAT NAȘTERE?

„Dinasty Models Academy este o școală de formare profesională pentru persoanele aspirante, fete și băieți, cu sau fără experiență. Un concept al puterii, al frumusetii și al încrederii în sine. După mai bine de o decadă de apariții pe podiumuri naționale și internaționale, pictoriale foto și emisiuni televizate am decis ca am ajuns la maturitatea necesară în carieră încăt să-i putem îndruma pe alții să își atingă visul și scopul. În luna februarie a anului 2019 am pus bazele ale acestei afaceri cu un singur gând, să creăm o DINASTIE de top modele ce vor fi gata să urce pe cele mai importante podiumuri ale lumii.”

CUM AU FOST ÎNCEPUTURILE DINASTY MODELS?

„Având speranța că vom ajunge acolo unde ne-am dorit, nu ne-am dat bătute când am realizat că începutul este mult mai dificil decât ne-am imaginat și de aici am adoptat conceptul prin care îi învățăm pe copii că pentru a avea „success peste noapte” ai nevoie de ani de muncă. În cazul DINASTY MODELS nu au fost ani, dar au fost luni grele în care ne-am dat silința să perfecționăm și să cuprindem în 7 module de curs toată experiența noastră acumulată în ani de zile. De la prima „întâlnire de afaceri”, cu o singură agendă în față și multe visuri în suflet, până la o sală plină de cursanți care își pun toată încrederea în noi, am avut de înfruntat multe obstacole, ne-am lovit de refuzuri, de uși închise și de promisiuni care nu s-au concretizat, dar toate acestea ne-au dat puterea necesară să mai rupem o bucățică din sufletul nostru și s-o dăm acestei afaceri, pentru că realizasem că doar pe propriile noastre puteri vom reusi ceea ce ne-am propus.”

ÎN CE CONSTAU CURSURILE ACADEMIEI DINASTY?

„Așa cum am mai precizat, în cele 7 module de curs am transpus toate cunoștințele pe care le-am dobândit pe parcursul carierelor noastre. Am pus tot sufletul, gând la gând, idee lângă idee și toată experieriența noastră și am conceput „portofoliul modelului”. În acest dosar schematizat, pe care cursanții îl primesc în cadrul primului curs, se află teoretizată toată materia ce va fi predată pe parcursul celor 7 module. În primul rând, accentul este pus pe dezvoltarea personală a modelului, la început de drum, încrederea în sine fiind atributul care contează cel mai mult atunci când diferențiem un model medriocru de un top model de succes. Cum bine se știe, catwalk-ul reprezinta semnătura unui model, așa cum podiumul trebuie să-i fie casă. Arta sensibilă a catwalk-ului se învață, iar pașii executați perfect se modelează în decursul anilor. De aceea, în 4 dintre modulele cursului nostru, viitoarele modele învață la perfecție, punctat aproape matematic, totul despre mersul scenic, postură și atitudine, autocritica constructivă de la primele defilări fiind înlocuită cu stima de sine. Orele de repetiții dinaintea prezentărilor de modă nu vor mai fi necesare pentru aceeia care termină cursul nostrum, deoarece de la DINASTY MODELS ACADEMY niciun elev nu pleacă nepregătit.

De când am pus bazele acestei afaceri și până acum, modele noastre au avut zeci de prezentări de modă în fața unui public vast sau chiar televizate și au avut onoarea să prezinte creațiile unor mari branduri. Punând în practică tot ceea ce au învățat în mai puțin de o lună de curs, au urcat pe scenă încrezători și și-au dobândit titlul de modele desăvârșite. Mai mult decât îndrumarea clară primită din partea noastră în cadrul cursului , de ajutor le este faptul că la fiecare prezentare de modă pe care au avut-o, noi am fost alături de ei și i-am încurajat.

Pe lângă catwalk, urmărim formarea lor și în arta fotografiei. Dezinvortura și charisma în fața aparatului foto se dezvoltă în timp, însă noi am venit cu idei noi și interactive pentru a-i ajuta pe cursanții noștrii să dea frâu liber imaginatiei și să se descopere pe sine, atunci când se declanșeaza blitzul și poza trebuie să fie perfectă.”


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro