Don Pasquale

Asociația Home of Strings vă invită Sâmbătă, 30 noiembrie, ora19, la sala Rapsodia din București, strada Lipscani nr 53, la Opera Don Pasquale de Gaetano Donizetti.

Distribuția:

Iustinian Zetea: Don Pasquale
Fang ShuangȘ Doctor Malatesta
Mihai Urzicana: Ernesto
Maria Ungheanu: Norina
La Pian: Tudor Scripcariu

Comedia zbuciumată a lui Donizetti înfăptuită de trio-ul conspirativ Doctor Malatesta, Norina și Ernesto împotriva bătrânului Don Pasquale, care a decis să ia o tânără soție și să-l împiedice pe tânărul său nepot Ernesto să-i moștenească averea va accentua energia frenetică și momentele de tandrețe date de ariile lirice, precum si de ariile la foc rapid cu ,,răsuciri de limbă,, totul facand parte din stilul bel canto.

Opera in trei acte se va juca cu miscare scenica, decor minimalistic si cu acompaniament de pian.

Organizator: Home of Strings

Sponsor principal: Renovatio Trading

Sponsori:  Cooking by Heinner, NufărulClinica  NeuroaxisIE ClothingEl Studio Syle.

Parteneri Media: Agerpres4Arte.roIQoolOnlinegallery.roPromenada CulturalaBucharest Cultural EventsObservator CulturalwwwBZI.roSemne BuneZile si NoptiPRwaveBloomberg ITCeasca de CulturaAgenția de presă Rador.

Bilete se pot procura online pe  https://www.iabilet.ro/bilete-don-pasquale-pe-lipscani-48109/?q=don+pasquale și  https://www.bilet.ro/event.php?id=21750, cât și de la casa de bilete a Sălii Rapsodia.

Reduceri pentru pensionari, studenti si elevi se acorda doar la casa de bilete a sălii Rapsodia.

Telefon: 0725223891


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro