Business Talks Revista afacerilor de mâine

Business Talks, o nouă revistă!

De ani buni, multe voci tot cântă prohodul presei scrise ridicând în slăvi atotputernicia internetului.

Odată cu apariţia în masă a ceea ce se numeşte fenomenul „fake news” s-a constatat că presa scrisă nu suferea de aşa ceva, sau cel puţin nu în asemenea măsură.

Pe de altă parte, renaşterea printului în care cred ziariştii adevăraţi nu se manifestă spectaculos, dar, spre uimirea multora, orientarea spre cuvântul scris a devenit evidentă. Mai mult, există o categorie de politicieni, de oameni de afaceri şi de influenceri care apreciază acurateţea şi eleganţa unei publicaţii bine documentate, solid construite, şi cu un aspect care o apropie de un obiect de calitate, un collectible, dacă veţi.

Presa de nişă nu mai este demult un trend, ea vorbeşte de la sine despre specializare, despe rafinarea subiectelor şi despre aducerea de plus valoare celor ce doresc cu adevărat să fie în pas cu vremea lor.

Business Talks

De ce apare Business Talks tocmai acum? Voi parafraza nişte cuvinte celebre: timpul nu mai are răbdare, Business Talks s-a născut în special din ideea de a fi un sprijin constant şi de mare calitate al celor împlicaţi în devenirea economică, socială sau administrativă a României de mâine.

Publicul nostru, prietenii noştri, ţintele noastre, cei pe care îi promovăm sunt numai din categoria celor ce pot face diferenţa.

De ce noi? Pentru că societăţile, oamenii, afaceriştii sau mediile civice au intrat într-o zodie nouă în care inacţiunea nu este permisă. „Statul pe bară” nu ajută pe nimeni cu nimic, nu aduce profit, nici acumulare de informaţie, nici măcar bazele unei deveniri garantat pozitive. Acum şi nu mâine nu este un slogan, ci un imperativ al momentului. Timpul înseamnă bani, dacă nu te laşi pe ureche.

Când spunem noi, ne gândim la acel segment care poate şi vrea să devină „raza tractoare”, „locomotiva” care duce societatea românescă în paradigma performanţei.

Ca publicaţie, suntem la început de drum şi încă umblăm la butoanele de „fine tunning”, dar, împreună cu dumneavoastră, vom ajunge iute unde ne-am propus.

Succes tuturor!


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro