Dați fuga, Google face ceva moca!

3993

Google și Udacity au anunțat, de curând, un nou parteneriat prin care vor lansa o serie de cursuri gratuite pentru abolvenții de facultate și pentru cei care se află în căutarea unui loc de muncă, scrie TechCrunch. Aceste cursuri, care reprezintă o premieră pentru Udacity, una dintre cele mai cunoscute platforme de cursuri online din lume, le vor oferi angajaților mai multe șanse de a prinde un post mai bun.

Cele două companii au făcut un prim pas în luna martie, când au lansat cursul Networking for Career Succes. La acel moment au deschis acel curs pentru 60.000 de bursieri din programul Grow with Google, iar acum acesta va face parte din 12 cursuri pe care Udacity și Google le vor lansa împreună.

Noile cursuri lansate de companie vor aboda o serie variată de teme. De exemplu, cum să faci un CV atractiv, cum să scrii o scrisoare de intenție, sau cum să-ți îmbunătățești profilul de LinkedIn pentru a atrage mai mulți profesioniști în jurul tău.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro