Daniel Craig a cerut 25 milioane $ pentru a juca rolul agentului 007 în serialul James Bond

12
 

Deși a amenințat că mai degrabă și-ar tăia venele decât să mai joace în “James Bond”, Daniel Craig s-a răzgândit, după ce a cerut o sumă uriașă pentru a reintra în rolul agentului 007.

Potrivit Variety, actorul britanic a cerut aproximativ 25 de milioane de dolari și va juca pentru a cincea oară acest personaj, în cel de-al 25-lea film al seriei.

“S-a terminat. Tot ce îmi doresc e să-mi vad de carieră mai departe. Mai degrabă aș sparge un geam și mi-aș tăia venele. Pentru doi ani, da. Dacă aș mai accepta unul, aș face-o doar pentru bani”, declara Daniel Craig în 2015 pentru revista Time.

Sir Sean Connery si Sir Roger Moore au apărut în rolul agentului 007 din “James Bond” de șase, respectiv șapte ori. Daniel Craig susține că al 25-lea film al seriei va fi însă ultima sa apariție ca 007.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la redactie@business-talks.ro