Dacia este prezentă la Salonul Auto de la Paris

3824
 

La Salonul Auto de la Paris, Dacia a prezentat noul motor pe benzină 1.3 TCe, disponibil pe modelul Duster.  Noile motoare vor fi disponibile momentan  pe modelul Duster 4×2, urmând ca de la jumătatea anului 2019 să fie introduse și pe versiunile Duster 4×4.

În cadrul Salonului Auto de la Paris, Dacia a anunțat că până la finalul anului, toate modelele vor beneficia de un sistem de navigație performant, și anume Media Nav Evolution, acesta urmând să asigure acces mai rapid și mai facil la o serie de funcții și aplicații. Reprezentanții Dacia au menționat și faptul că noul sistem de navigație va fi disponibil în aceeași variantă de preț ca și cel anterior.

Datele tehnice ale noului motor Dacia sunt: propulsor disponibil în două variante: de 130CP, la 5000 rpm și 150CP, la 5250 rpm, respectiv cu 25 CP mai mult față de generația anterioară.

În anul 2018 Dacia a marcat atingerea pragului de 5 milioane de vehicule vândute începând din anul 2004 prin intermediul unui proiect intitulat #DaciaRoadStories.

„Acest proiect a mobilizat peste un milion de fani pe reţelele sociale, care au urmărit, timp de două luni, periplul a nouă ambasadori ai mărcii. La volanul unor maşini Duster, aceştia au străbătut Belgia, Elveţia, Germania, Danemarca, Marea Britanie şi Franţa. Nenumăratele impresii personale de călătorie şi sugestiile de traseu primite din partea întregii comunităţi online au fost reunite într-un ghid intitulat #DaciaRoadStories”, spun reprezentanții Dacia în prezentarea oficială a noului motor.

 


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la redactie@business-talks.ro