Cum poți ajuta campania „Plantează un copac și ofera-l cuiva drag!”

218
 

Unilever, în parteneriat cu Mega Image și Plantăm fapte bune în România, a lansat campania “Plantează un copac și oferă-l cuiva drag!”. Aceasta are în vedere împădurirea zonelor din sudul țării.

Pentru a te alătura campaniei „Plantează un copac și ofera-l cuiva drag!” trebuie să achiziționezi produse Unilever din cadrul magazinelor Mega Image în valoare de minimum 30 RON. Înscrierea în campanie se face pe baza înregistrării bonului fiscal pe www.unilevertepremiaza.ro . Astfel, vei putea oferi cuiva drag un copac, pe care va avea ocazia să îl planteze într-un nou spațiu verde alături de Plantam fapte bune în România.

Campania se desfășoară pe toată perioada lunii martie.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la redactie@business-talks.ro