Cristina Neagu vrea mărire de salariu! Care este răspunsul Primăriei Capitalei

306
 

Cea mai bună handbalistă a lumii, Cristina Neagu şi-ar dori 360.000 de euro anual de la gruparea unde activează CSM București. Cristina, care e remunerată acum de la clubul sprijinit de Primăria Capitalei cu 17.366 de euro lunar, vrea 30.000 pentru fiecare lună din noul contract.

Cristina Neagu se află în plină recuperare în urma accidentării grave suferite la finalul lui 2018. Neagu va lipsi pentru tot sezonul, dar vrea să continue la clubul din Capitală, însă cere o mărire salarială. Prin intermediul unui comunicat de presă, Primaria Capitalei a anunțat că oferta pentru rămânerea Cristinei Neagu la CSM a fost înaintată, iar acum se așteaptă răspunsul handbalistei.

“Primăria Capitalei, prin Clubul Sportiv Municipal Bucuresti, făcea în urmă cu aproape doi ani eforturi uriaşe pentru a o readuce în ţară pe Cristina Neagu. Din respect pentru fanii echipei noastre şi pentru cei ai handbalului românesc, acum facem din nou eforturi ca sportiva Cristina Neagu să rămână în România, la CSM Bucureşti. La solicitarea sportivei şi a agentului său, în dorinţa de a continua împreună, CSM Bucureşti i-a făcut în aceste zile o contraofertă Cristinei Neagu şi aşteaptă acum decizia jucătoarei. CSM București precizează că oferta pentru noul contract se înscrie în limitele înțelegerii anterioare, atât din punct de vedere salarial, cât și a condițiilor legate de cazare, accidentări, asigurări medicale și condiții de pregătire sportivă. În acest moment Cristinei Neagu îi sunt plătite toate cheltuielile legate de tratament și recuperare, conform contractului în vigoare”, se arată într-un comunicat al Primăriei Capitalei.

Cristina Neagu a primit anul trecut distincția de Cetățean de Onoare al Municipiului București.

Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la redactie@business-talks.ro