Crăciunul pentru copiii defavorizaţi din comuna Pantelimon

3632
 

Crăciunul este cea mai frumoasă perioada din an. Cu mic, cu mare ne strângem în jurul bradului, depănăm povești și desfacem cadouri de la Moș Crăciun. Anul acesta, în drumul său, Moș Crăciun a trecut și pe la copiii defavorizați din comuna Pantelimon.

Pantelimon

Momente de bucurie s-au regăsit ieri pe chipul copiilor din comuna Pantelimon. Aceștia au mulțumit sponsorilor pentru primirea cadourilor prin organizarea unui moment inedit de caritate românească la care au participat și preoții de la Paraclisul Maicii Domnului, reprezentând Patriahia Română. Astfel, micuții au cântat colinde superbe de Crăciun.

“Această acțiune a adus zâmbete pe chipurile copiilor defavorizați din zona noastră și din parohia noastră. Aș vrea să mulțumesc tuturor participanților pentru darurile oferite și pentru susținerea de care au dat dovadă”, a spus preotul din comuna Pantelimon.

Acțiunea caritabilă a fost organizată Crăciunul acesta de Asociația MicNews  și Asociația Europeană a Drepturilor Omului și Protecției Sociale, primăria orașului Pantelimon și Direcția de Asistență Socială Pantelimon.

 


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la redactie@business-talks.ro