Companie din România care investește în copii

349
 

Aqua Carpatica este recunoscută ca o companie care investește în educația celor mici, de la partener la Festivalul de lectură pentru copii până la a-i educa cum să se hidrateze corect.

Acum, Aqua Carpatica Kids a susținut micile mari victorii ale copilăriei la spectacolul Disney On Ice – Reach the Stars.

Un fenomen la nivel mondial, Disney On Ice ajunge pentru prima dată în România cu o producție nouă în care Mickey Mouse și prietenii săi sunt gazdele unui spectacol care prezintă momente captivante din Regatul de Gheață, Mica Sirenă, Rapunzel și Frumoasa și Bestia alături de cele mai îndrăgite personaje Disney. Reach For The Stars a avut loc în perioada 6-10 februarie 2019, la Romexpo, Pavilionul Central.

Disney On Ice – Reach For The Stars a început cu o explozie de culoare și lumini când starurile Disney conduse de Mickey și Minnie intră pe gheață într-un moment plin de energie, iar cei mici se vor simți ca și cum ar participa la cel mai recent show de talente.

În cadrul show-ului, patinatori de talie mondială si-au etalat talentul incontestabil, oferind privitorilor o experiență cu adevărat specială în timp ce 4 dintre cele mai iubite povești Disney au fost prezentate publicului: Regatul de Gheață, Mica Sirenă, Rapunzel și Frumoasa și Bestia.

Copiii au fost încântați de poveștile Disney prezentate într-o manieră unică, alături de cele mai cunoscute personaje din Regatul Disney – Anna, Elsa și Olaf, Frumoasa și Bestia, Ariel, Rapunzel, Flynn și mulți alții. Prin talentul artiștilor din distribuție și poveștile încântătoare adunate într-un singur spectacol, Disney On Ice îi va inspira cu siguranță pe cei mici să-și urmeze visurile și să încerce să ajungă la stele!

De asemenea, Aqua Carpatica Kids le-a pregătit micuților victorioși o surpriză și un super concurs pe pagina oficială de Facebook Aqua Carpatica. Câștigătorii vor primi drept premiu  invitații la spectacol sau chiar își vor putea întâlni unul din personajele preferate de la Disney.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la redactie@business-talks.ro