Compania Airbus lucrează pentru producerea taxiurilor aeriene

12
 

Compania Airbus lucrează la un concept revoluționar de transport, mai exact la taxiurile aeriene. Acestea vor putea pur și simplu zbura deasupra ambuteiajelor și vor avea la dispoziție 4 locuri.

Taxiul aerian beneficiază de propulsie electrică și este dotat cu opt rotoare. În vederea testelor de fezabilitate ale “CityAirbus”, planificate pentru următoarele luni, Airbus a optat pentru oraşul Ingolstadt din Germania.

Noile taxiuri aeriene pot transporta oameni pe anumite rute, spre exemplu între aeroport şi centrul oraşului. De asemenea, pot fi folosite și în domeniul sanitar, pentru transportul personalului medical, pentru trasnportul sângelui sau al organelor donate pentru intervenţii chirurgicale de urgenţă.

Noul model de taxi a fost dezvoltat în Germania, la uzina de elicoptere Airbus din oraşul Donauwoerth.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la redactie@business-talks.ro