Colaborare între celebra purcea Pigcasso și compania elvețiană Swatch

18
 

După ce purcica Pigcasso a fost adusă în 2016 la centrul din provincia Western Cape, coordonatoarea adăpostului, Joanne Lefson, i-a pus la dispoziţie femelei-porc mingi de fotbal sau de rugby şi pensulele rămase după zugrăvirea hambarului.

Apoi, pasiunea lui Pigcasso pentru pictură a evoluat, iar operele sale de artă au ajuns să se vândă pentru aproape 4.000 de dolari, încasările fiind donate pentru asigurarea bunăstării animalelor din adăposturi. Una dintre creaţiile sale recente a ajuns să fie folosită pentru ceasurile companiei elveţiene Swatch.

Compania din ţara cantoanelor a anunţat că va colabora cu scroafa și a scos pe piaţă o colecţie de ceasuri în ediţie limitată, intitulată “Flying Pig by Ms. Pigcasso”, care conţine produse colorate în verde, albastru şi roz la preţul de 120 de dolari.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la redactie@business-talks.ro