Cinci destinații magice de iarnă pe care trebuie să le vizitați

4488
 

Sfatul Business-Talks: “trage o pătură și aruncă o privire la ponturile noastre pentru cele mai impresionante destinații magice de iarnă, ce o pot transforma într-o poveste cu prinți și prințese”.

  1. Tallinn, Estonia

Sosirea în Tallinn este ca și cum ați intra într-un film Disney; bastioanele de basm se ridică din vechiul oraș din piatră medievală, păturile de zăpadă se așează peste casele grandioase ale comercianților și hambarele traversează liniile vechi. Tallinn este un oraș încântător, iar pe parcursul lunilor lungi de iarnă capătă un nou nivel de magie. În timp ce turnulețele strălucesc în zăpadă, piața de Crăciun atrage cu oferte generoase de băuturi și supă de casă. Dacă sunteți în căutare de adrenalină, Tallinn este locul perfect. Puteți să vă urcați pe o sanie trasă de câini huskies și să zburați pe trasee cu zăpadă.

Tallinn, Estonia

2. Richmond Park, UK

Celebrul parc Richmond Park, preferatul regelui Henric al VIII-lea, a fost folosit de acesta drept teren de vânătoare. Acum, parcul este unul dintre acele locuri în care într-adevăr vă simțiți ca și cum ați fi fost transportați în ruralul Evului Mediu. Aici, iarna, pe măsură ce zăpada începe să cadă, veți vedea o mulțime de oameni pe sanie, lupte cu bulgări de zăpadă, precum și excursioniștii pasionați care se bucură de o plimbare în cele 2500 de hectare.

  1. Schloss Neuschwanstein, Germany

Pe un vârf de deasupra satului pitoresc Hohenschwangau din sud-vestul Bavariei, se află maiestuoasa Schloss Neuschwanstein. Regele Ludwig al II-lea, care era destul de extravagant, a planificat el însuși această „poveste” arhitecturală. Astfel, regele a visat acest castel ca fiind atât o casă impunătoare pentru el însuși, cât și o etapă uriașă pe care să o redea lumii mitologiei germane. Camera cea mai fantastică este Sängersaal, acoperită cu mari candelabre aurite și fresce ornamentate pe pereți, care ilustrează scene din opera Tannhäuser.

Dacă vizitați Schloss Neuschwanstein în timpul lunilor de iarnă, peisajul este izbitor de frumos mai ales că pădurea înconjurătoare este învelită de mantia zăpezii. Vă sugerăm să închiriați o mașină, astfel încât să puteți vizita și orașul medieval Hohenschwangau din apropiere. Vă puteți face „plinul” într-un restaurant tradițional Kaiserschmarnn cu o clătită amestecată cu piure de mere dulce și o ceașcă de ciocolată fierbinte.

  1. Brașov, Romania

În lunile de iarnă Brașovul se transformă într-o poveste minunată de iarnă, cu straturi de zăpadă proaspătă. Aici, acoperișurile caselor colorate fsunt acoperite de un strat de zăpada impecabilă. Veți avea un sentiment relaxat, romantic, pe măsură ce străbateți străzile înguste ale orașului. Sus, pe dealurile înzăpezite, cu vedere spre piața medievală, se află Poiana Brașov, o mică destinație de schi care atrage mulțimea în timpul sezonului de iarnă.

Brașov este una dintre cele mai vizitate destinații din România, orașul fiind situat într-o locație ideală din Transilvania. Odată ajunși aici, puteți vizita munții Carpați din apropiere sau Castelul Bran.

Piața Sfatului, Brașov, România
  1. Gullfoss, Islanda

Pe coasta de sud-vest a insulei veți găsi cascada pitorească Gullfoss din canionul râului Hvítá, care duce la Langjökull, unul dintre cei mai mari ghețari din Islanda.

Când Gullfoss îngheață parțial în timpul iernii, acesta capătă o frumusețe maiestuoasă care te lasă fără suflare.  Puteți alege această destinație pentru a asista la raritatea frumuseții naturale.

 


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la redactie@business-talks.ro