Centrul Vechi, amenzi în valoare de peste 20.000 de lei

342
 

Mai multe cluburi din Centrul Vechi au fost controlate de peste 80 de polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, unde au fost date amenzi depășind 20.000 lei.

”Peste 80 de polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență București – Ilfov, Inspectoratului Teritorial de Muncă București, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului,  Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor au desfășurat controale la mai multe cluburi  din perimetrul Centrului Vechi. S-a verificat legalitatea funcționarii acestor societăți comerciale, legalitatea actelor de comerț și existența autorizațiilor necesare funcționării. Pentru nereguli legate de casele de marcat, de respectarea legii privind paza bunurilor și protecția persoanelor au fost aplicate sancțiuni contravenționale in valoare totală de peste 20.000 lei”, anunță Poliția Capitalei.

În toate cluburile verificate au fost constate abateri de la legislația fiscală și cea privind autorizațiile necesare funcționării.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la redactie@business-talks.ro