Mult prea multe rețete pentru a slăbi se luptă una împotriva celeilalte, iar cei care își doresc să slăbească sunt puși într-o mare dificultate din această cauză. Drept urmare, Revista Business Talks vă prezintă un top al celor mai ciudate diete din lume.

  1. Dieta cu sandvișuri, Spania

Femeile din Spania sunt recunoscute pentru frumusețea lor, iar secretul lor se pare că a fost în sfârșit dezvăluit. Cele care au ținut această dietă garantează că funcționează. Ele susțin că poți slăbi chiar și 7 kilograme cu acest regim minune.

Tot ce trebuie să faci este să înlocuiești una dintre mese cu un sandviș. Atenție, însă, sandvișul trebuie să conțină pâine integrală și să fie fără sosuri. De altfel poți adăuga orice vrei în el.

2. Dieta cu mâncare de copii, SUA

Americanii au și ei o dietă preferată în topul celor mai ciudate regimuri de slăbit: dieta cu mâncare de copii. Iar dacă această dietă are succes într-un oraș atât de obsedat de aspectul fizic precum Hollywood, înseamnă că efectele sale sunt garantate.

Principiul acestui regim este că trebuie să mănânci ca un copil mic, așadar doar piure de morcovi și banane pasate. Celebrități precum Jennifer Aniston și Reese Witherspoon au ținut această dietă și susțin că au obținut astfel rezultate foarte bune.

  1. Dieta franțuzească cu aer 

Contrar credinței populare conform căreia toate femeile din Franța sunt în mod natural slabe, de fapt și ele sunt la fel de obsedate de diete ca și restul lumii.

Aceasta constă în respectarea procesului de a mânca, adică în a prepara mâncarea, a o pune pe furculiță sau în lingură și a o duce la gură, dar fără a fi însă … mâncată.

  1. Dieta Canguterianism din Australia

Această dietă se bazează pe consumul de carne de cangur. Se pare că acesta este cel mai în vogă curent din Australia în materie de diete și regimuri de slăbit.

Dieta presupune înlocuirea tuturor celorlalte tipuri de carne cu cea de cangur, întrucât aceasta este mai slabă în grăsimi și mai bogată în proteine.

  1. Dieta japoneză cu banane

Acest curent a pornit în 2008 datorită unei femei din Japonia care a vrut să-și ajute soțul supraponderal să slăbească. Ea a împărtășit apoi povestea pe o rețea de socializare foarte populară, astfel că dieta a devenit în scurt timp foarte cunoscută.

Rețeta este simplă: se înlocuiește micul-dejun cu o banană și un pahar de apă la temperatura camerei. La prânz și cină poți mânca orice.

 

 


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro