Ce probleme a cauzat cererea record de bilete pentru pelicula “Avengers: Endgame”

14
 

Cererea record de bilete în avans pentru pelicula “Avengers: Endgame/ Răzbunătorii: Sfârşitul jocului” a cauzat probleme de funcţionare pentru site-urile specializate în vânzări din SUA, relatează variety.com.

Reprezentanţii platformei online Fandango au susţinut că toate biletele disponibile în avans pentru producţia studiourilor Marvel au fost cumpărate în şase ore de la punerea în vânzare.

Filmul a doborât un record deţinut anterior de pelicula “Star Wars: The Force Awakens/ Războiul Stelelor: Trezirea Forţei”, de J. J. Abrams, lansat în 2015.

“Avengers: Endgame/ Răzbunătorii: Sfârşitul jocului” a înregistrat o performanţă impresionantă şi pe Atom Tickets. Reprezentanţii companiei au afirmat că cererile de bilete din prima zi au fost de patru ori mai mari decât la “Aquaman” (2018), de James Wan, pelicula care deţinuse anterior recordul de vânzări pe site.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la redactie@business-talks.ro