Cât costă telefonul românesc Allview X6 Extreme prezentat la târgul de la Barcelona. Ce are detalii care lipsesc de la Samsung, Apple și Huawei

Compania românească Allview a prezentat la târgul de la Barcelona un nou telefon, ale cărui caracteristici nu sunt prezente la Samsung, Apple și Huawei.

Ecranul lui X6 Extreme, cum se numeşte noul gadget la firmei braşovene, este dintr-o margine în alta a telefonului şi nu este obturat de nimic. Nu are nici „breton”, banda neagră făcută populară de iPhone 10 şi nici perforaţii, ca la noua gamă Galaxy S10.

Este un display full view. Camera frontală este ascunsă în corpul telefonului şi iese doar atunci când este folosită. Acest lucru aduce şi un plus de securitate, deoarece aparatul foto nu poate fi activat în secret, de hackeri.

Noul telefon Allview costă doar 299 de euro, în timp ce produsele echivalente de la Samsung şi Apple sunt în jur de 1.000 de euro.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro