Cashbook Amanet a găsit soluția rapidă și practică prin care pune la dispoziția publicului obiecte amanetate la preț competitiv. Astfel că îți poți achiziționa telefoane mobile, tablete, laptop-uri, ceasuri, televizoare, drone, sisteme audio, console și chiar mașini la super preț.

Conform unui comunicat de presă emis de Cashbook Amanet, acum, cele mai vândute sunt telefoanele mobile amanetate. Fiind obiecte ce își pierd repede calitățile din cauza evoluției tehnologice rapide, multe persoane aleg să le amaneteze în schimbul unor sume semnficative de bani. De aceea, Cashbook a luat în calcul că, deoseri, bugetul nostru este redus atunci când vine vorba de achiziția unui nou telefon mobil, drept urmare, e inovator pe piață vânzând aceste obiecte amanetate, de ultimă generație, la preț mic. Ba mai mult, amanetul oferă și un serviciu de schimb de obiecte. Așa că îți poți achiziționa un telefon “la modă” dacă dai la schimb un alt obiect cu aceeași valoare sau cu o valoare mai mică plus diferența de preț. Cu această soluție, fanii de tehnologie mobilă, care nu dispun de bugete mari, își pot achiziționa aparatul mult dorit chiar și fără să scoată bani din buzunar.

Cashbook Amanet are 11 locații în București, dar poate fi găsit și în orașe precum: Ploiești, Bacău, Buzău, Deva, Focșani, Galați și Brăila. Iar dacă nu ești din aceste localități, nu-i nimic. Poți verifica site-ul lor pentru a fi la curent cu ultimele obiecte scoase la vânzare. Compania oferă garanție de 30 de zile tuturor produselor amanetate, bon sau factură fiscală, precum și transport gratuit la comenzile de peste 7000 lei.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro