Care este varianta cea mai vehiculată de nume la pariurile pe numele viitorului copil al prinţului Harry

7
 

de Teodor Chiriac

Diana este cel mai vehiculat nume la casele de pariuri pentru viitorul copil al prinţului Harry al Marii Britanii şi al ducesei Meghan de Sussex.

Apoi, urmează numele de Victoria şi de Alice, potrivit The Independent.

Speculaţiile privind sexul şi numele viitorului bebeluş au apărut încă de când reprezentanţii palatului Kensington, au anunţat că Meghan este însărcinată.

Potrivit Oddschecker – un site care monitorizează pariurile plasate la mai multe case de profil -, cei mai mulţi sunt de părere că ducesa Meghan va naşte o fetiţă, opt dintre cele zece nume cele mai vehiculate fiind feminine.

Pe locul întâi în top, cu o cotă de 12-1, se află numele Diana, după cum o cheamă pe prinţesa de Wales, decedată în august 1997, într-un accident de maşină.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la redactie@business-talks.ro