„Capabilități organizaționale și excelență” la prima ediție a Executive Excellence Club

5599
 

Prima ediție a Executive Excellence Club, care a avut loc în data de 20 iunie 2018, într-o atmosferă convivială în mansarda Librăriei Cărturești Verona, a reunit reprezentanți de top din companii cu profil de business diferit și s-a bucurat de un real succes în rândul participanților.

Evenimentul primei ediții Executive Excellence Club a avut ca temă centrală conceptul de capabilități organizaționale, văzute, în principal, ca factor creator de valoare pentru client și ca instrument de lucru în procesul de planificare strategică.

Structura workshop-ului a permis accesul rapid la informaţii utile, precum şi interactivitate şi implicare directă în discuțiile abordate:

  • Semnificația conceptului de capabilități organizaționale și identificarea celor în care trebuie să investească organizația pentru a-și maximiza performanța;
  • Trecerea de la abilități individuale la capabilități organizaționale;
  • Trecerea de la valoarea așteptată de client la valori organizaționale și capabilități organizaționale;
  • Exerciții individuale
  • Sesiune Q&A și networking;

Cea de-a doua ediție a Executive Excellence Club va avea loc în data de 19 septembrie 2018, Librăria Cărturești Verona din București. Tema ediției și facilitatorul vor fi publice în perioada următoare.

Contact: Georgiana Ene – Coordonator Eveniment

E-mail: georgiana.ene@kpiinstitute.com

Tel.: 0723.720.074


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la redactie@business-talks.ro