Campania umanitară „Ajută-ți semenii!”

Mihai Căldăraru

Campanie umanitară, demarată de tânărul Mihai Căldăraru, în sprijinul sinistraților din județul Galați.
Ca urmare a situației dificile cu care se confruntă locuitorii din localitățile afectate de inundațiile din județul Galați, tânărul Mihai Căldăraru a dispus înființarea unor puncte de colectare a ajutoarelor.

Astfel, cele două containere, achiziționate recent de, care au funcționat până în prezent, ca puncte de prim ajutor în caz de caniculă, vor deveni locații în care oamenii cu suflet, sensibili la drama cu care se confruntă semenii lor, vor putea dona îmbrăcăminte, încălțăminte, apă potabilă, alimente neperisabile, pături și orice alte obiecte pe care le consideră utile gospodăriilor afectate de inundații.

Reamintim că cele 2 containere sunt amplasate aceste containere se află în zonele:
Strada Popa Tatu 78
Str. Intrarea Bârsei nr 6

Campania va debuta vineri, 31.07 – 30 septembrie a.c., colectarea ajutoarelor având loc în fiecare zi (inclusiv sâmbăta şi duminica), în intervalul orar 09.00 – 19.00.

În astfel de situații, trebuie să fim solidari cu semenii noștri, care traversează momente dramatice. Consider că nu putem rămâne indiferenți, fiecare dintre noi, cu mai mult, cu mai puțin, în funcție de posibilități, să ne mobilizăm și să punem umărul la refacerea gospodăriilor afectate, astfel încât, și pentru acești oameni viața să-și reia cursul firesc”. (Mihai Căldăraru. Directorul General – Direcția Generală de Asistență Socială și Persoane cu Dizabilități AEDOPS ROMÂNIA).


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro