Business Talks – De ce noi? De ce acum?

Cei mai mulți dintre dumneavoastră ar putea crede că există deja destule publicații cu profil economic. Mai mult, există percepția care spune că ”printul e mort”. Aceste două aspecte ar fi trebuit să ne descurajeze. Ei bine, tocmai acest tip de gândire ne-a ajutat să prindem aripi și să definitivăm cu succes proiectul ”Business Talks”. O revistă printată, distribuită targetat, dublată de necesarul și prezentul site.

Nu, nu sunt destule publicații cu profil economic, și nici nu vor fi destule vreodată pentru că oricând vor exista aspecte ce vor scăpa unei analize pertinente. Mai mult, mereu vor exista  unele informații mai importante decât altele. Aste vom încerca în ”Business Talks”: să aducem informație de prima mână, obținută de la cea mai pertinentă sursă. Vom încerca să abordăm cele mai importante subiecte din unghiuri diferite în așa fel încât nimic să nu ne scape și să putem oferi articole de cea mai bună calitate cititorilor noștri.

În acest demers vom folosi cu precadere două ”arme”. Una va fi aceea a interviului, pentru a prezenta informația direct de la interlocutorii noștri forte speciali și astfel să nu existe nici cele mai mici dubii privind calitatea știrii. O a doua ”armă” va fi aceea reportajului, unde rolul majoritar îl va avea tocmai exemplul.  Nimic nu ilustreaza mai bine un subiect decât un exemplu bine expus.

Nu vom ocoli nici ”antiexemplele” și ne vom orienta cu precădere spre viitor, spre ”lumea afacerilor de mâine”.  Acolo stă speranța noastră în bunăstare, din orice punct de vedere am vrea să abordăm acest lucru.

Urați-ne numai de bine, noi vom avea grijă se vă oferim numai de bine!

 

Cătălin Dumitrescu

Redactor-șef
Business Talks


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro