Auchan aduce în Europa un concept de magazin fără vânzători

858
 

Auchan a lansat la sfârșitul anului 2017 în China un concept de magazine sub forma de containere care nu au vâzători, informează Gondola.be.

Magazinul ar avea 18 mp, în jur de 500 de produse, este deschis non-stop, 7 zile pe săptămână şi nu are vânzători, ci doar un operator care aprovizionează magazinul. Cumpărătorii pot intra în magazin deblocând uşa cu smartphone-ul pe care îl vor folosi şi pentru a plăti.

Conceptul s-a bucurat de succes pe piaţa chineză, unde Auchan a instalat deja un lanţ de peste 750 de astfel de magazine, oferind clienţilor posibilitatea unor cumpărături rapide non-stop.

Acum, francezii de la Auchan și-au propus să lanseze și în Europa acest concept inedit ce a prins foarte bine pe piaţa chineză.

În România, Auchan Retail are în portofoliu 33 de hipermarketuri și o rețea de magazine MyAuchan, peste 280.000 metri pătrați suprafaţa netă de vânzare, peste 10.000 de angajaţi și o cifră de afaceri, cu taxe de peste 1,2 miliarde de euro.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la redactie@business-talks.ro