Asta-i țara în care trăim.

Am pus doar punct! Pentru că n-am știut dacă să mă întreb: „Asta-i țara în care trăim?” sau să mă să mă mir: „Asta-i țara în care trăim!”.
Cu toții am urmărit priveghiul lui Emi Pian! Nu vă lăsați păcăliți, pianul nu vine de la Șopen ci de la prelevarea de amprente. A murit un om; ce să zic, Dumnezeu să-l ierte! Dar de aici până a face funerarii naționale unui interlop, e cale lungă! Jandarmii au pus garduri metalice, de parcă ar urma un concert Madonna! Mai mult ca sigur va fi un concert, dar cu salam! Pardon, Salam, Florin Salam.
Și apropo de Salam, am ajuns să urmărim în regim de Breaking News, cu Bahmuțanca în rolul de reporter de teren, „conferința de presă” ad-hoc, dată de Salam, din curtea spitalului unde se află internat fratele distinsului „artist”, supărat că nu-i spune nimeni care e starea pacientului. Mă gândesc în sinea mea, că în ultima vreme, cu atâtea pe cap, conducerii spitalului i-a fost destul de greu să găsescă un translator care să vorbească pe limba Salamului. Până la urma, se pare că familia manelistului e ținută la curent cu starea pacientului; sincer, și eu aș ține puțin la curent familia manelistului. Doi douăzeci se pune?
Lăsându-i pe ăștia în legea lor (penală!) să trecem la Nelu Tătaru, care recunoaște că era greșită formula de calcul pe care i-au transmis-o lui Iohannis, privind scenariile în care se va merge la școală. Ce draq, e chiar așa de important să verifice cineva informația transmisă președintelui? Trecând peste faptul că președintelui, oricum îi lua juma’ de oră să prezinte o formulă corectă!
Nu era greu, doar că n-are rost! De parcă ar verifica cineva raportările zilnice cu infectații de COVID. Să ne înțelegem bine: nu neg existența virusului, dar ceva nu se pupă, n-are nicio logică: cum de luni până vineri procentul celor infectați este cam 5% din cei testați și de fiecare dată, în weekend, când sunt mai puține teste făcute, acest procent urcă spre 10% sau chiar 15%? E clar că testează unde vor și cât vor, doar să le iasă cifrele! Restul nici nu mai contează!
Tot ăștia vor ca din septembrie să înceapă școala: la copii nu se gândește nimeni? Sau e doar o masă de manevră electorală? Câ deh, pe 27 vor să-i alegem! Și că veni vorba: „Eu cu cine votez”?


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro