Un început de an școlar cu bucurie pentru elevii din ciclul primar de la Şcoala Gimnazială Petrechioaia nr 1, din judeţul Ilfov. Este vorba despre copiii a căror părinți nu-și permit să-și cumpere strictul necesar pentru achiziționarea rechizitelor școlare.

Echipa Asociației MicNews a adus la începutul școlii bucurie celor 200 de copii din acea unitate de învățământ.

Este o acțiune inedită a echipei MicNews, unde cei 200 de copii au primit tot atâtea ghiozdane echipate cu rechizite şcolare.

„În această campanie de ajutorare au contribuit oameni de bine care au dorit să investească în educaţia acestor copii”, a declarat Mihai Căldăraru, preşedintele Asociaţiei MicNews.

„Pentru că tot mai mulţi copii sunt nevoiţi să renunţe la şcoală, părinţii lor neavând posibilitatea financiară de a plăti cărţile, caietele sau transportul către unitatea de învăţământ, alături de sponsorii campaniei, am reuşit să le oferim sprijinul nostru celor 200 de copii de la şcoala din Petrechioaia, încurajându-i să-şi continue educaţia care este atât de importantă pentru ei„, a mai declarat Mihai Căldăraru, liderul Asociaţiei MicNews.

Ghiozdanul dăruit micuţilor dar şi caietele, penarele, cariocile, creioanele şi acuarelele au adus un zâmbet copiilor şi au fost primite cu multe aplauze de părinţii şi dascălii micuţilor.

Trebuie menţionat că vara aceasta, Asociaţia MicNews a reuşit să aducă la mare 26 de copii instituţionalizaţi sau din familii sărace, iar pentru finalul acestui an, Mihai Căldăraru organizează o altă tabăra pentru copii defavorizaţi, în perioada 24-28 noiembrie, la Slănic Prahova, unde vor merge 30 de copii. „Toţi cei care vor să se implice sunt aşteptaţi să ne contacteze la telefonul redacţiei”, a spus Mihai Căldăraru.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro