Aproape un miliard de lei va plăti Poliția Română furnizorului de carburanți

56
 

de Elena Popescu

Inspectoratul General al Poliției Române a lansat o licitație pentru achiziționarea a 167 milioane de litri de benzină și 33 milioane de litri de motorină, contractul fiind estimat la 984,96 milioane de lei, fără TVA, în următorii doi ani.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 7 mai, aceasta fiind şi data de deschidere a ofertelor.

”Autoritatea contractantă va răspunde în mod clar şi complet tuturor solicitărilor de clarificare într-o singura zi, şi anume a 10-a zi înainte de data limită de depunere a ofertelor”, se arată într-un anunț SICAP.

În prezent, furnizorul Poliției Române este Lukoil România, care a câștigat o licitație la finele lunii august 2016. Contractul a fost încheiat pentru sumă de 876,7 milioane de lei, fără TVA, în următorii trei ani, și a prevăzut furnizarea a 42,44 milioane de litri de motorină Euro 5 și 225,78 milioane de litri de benzină fără plumb 95 și 98.

 


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la redactie@business-talks.ro