Aplicația Uber, lansată în cel de-al cincilea oraș din România

876
 

Aplicația Uber a fost lansată în cel de-al cincilea oraș din România, aplicația fiind inaugurată de către actorul Marius Manole, de asemenea devenind primul utilizator al serviciului de ride sharing din Iași.

Aplicația ce cuprinde șoferi din peste 600 de orașe din 64 de ţări, va oferi noilor utilizatori prima cursă gratuită (în limita de 10 lei) dacă îşi vor crea un cont Uber şi vor folosi codul promoţional HelloIasi.

”Agitaţia vieţii de artist presupune, printre altele, şi multe deplasări. Pentru mine, cele mai multe zile încep cu o repetiţie şi se termină cu unul sau două spectacole. Folosesc Uber atât în România cât şi în străinătate şi mă bucur nespus că Iaşi, oraşul meu natal, a mai făcut un pas important spre modernizarea transportului urban”, a declarat Marius Manole.

Aplicaţia a fost lansată în Iaşi în condiţiile în care mii de ieşeni au deschis aplicaţia cel puţin o dată în ultimele şase luni, potrivit directorului general al Uber România, Nicoleta Schroeder.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la redactie@business-talks.ro