Anamaria Prodan, gest emoționant în memoria mamei sale!

33
 

La un an de la pierderea mamei sale, Anamaria Prodan Reghecampf a dus la sfârșit unul dintre proiectele de suflet ale regretatei Ionela Prodan, volumul despre viata si memoriile sale, îndeplinindu-i astfel cea mai mare dorința din timpul vieții.

Lansarea cărții “Cantecul vieții mele”, care cuprinde 208 pagini, inclusiv prefata si 30 de pagini cu fotografii memorabile, va avea loc sâmbătă, 6 Aprilie, ora 16, in locația DIVERTA din Str Lipscani nr 30-34.

Evenimentul este o experiența și o oportunitate unică pentru impresara, care a scris întreaga carte, de a se conecta cu viitorii cititori și de a primi energie pozitiva si recunoștință celor care au îndrăgit-o și încă o regreta pe marea artista .


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la redactie@business-talks.ro