Amendă colosală dată de Consiliul Concurenţei companiei Corsar Online SRL, companie cu capital 100% românesc cunoscută pe piața din România ca CEL.ro cu aproximativ 1,6 milioane de lei, conform unui comunicat de presă.

Corsar este o companie activă pe piaţa comercializării cu amănuntul în principal a produselor din categoria IT, comunicaţii, electronice şi electrocasnice, comercializare prin intermediul platformelor de comerţ electronic.

Aceștia au fost sancționați  pentru punerea în practică a unei concentrări economice înainte de a fi autorizată de autoritatea de concurență. Conform legislaţiei în domeniu, orice operaţiune de concentrare economică a căreia cifră de afaceri cumulată depăşeşte echivalentul în lei a 10 milioane de euro trebuie notificată Autorităţii de Concurenţă înainte de a fi pusă în aplicare.

Corsar Online, compania care administrează magazinul online cel.ro, al doilea jucător de pe piaţa electro-IT online din România, a obţinut anul trecut o cifră de afaceri netă de 255,2 milioane lei (55,8 milioane euro), în 2017 conform datelor înregistrate pe site-ul Ministerului de Finanţe.

CEL.ro are ca parteneri de afaceri toți furnizorii importanți de IT&C din România printre care Scop Computers, RHS, Network One Distribution și Elko. De asemenea CEL.ro este dealer autorizat pentru toate brandurile importante printre care Dell, HP, Acer, Samsung, Asus, Microsoft și Intel.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro