Amazon.com este o companie americană de comerț online cu sediul în Seattle, Washington, cu o cifră de afaceri de peste 19,166 miliarde $ în anul 2007. Este cea mai mare companie de comerț online cu amănuntul. Jeff Bezos este fondatorul companiei Amazon.com.

Amazon este cea mai valoroasă companie listată la bursă din lume, acţiunile Amazon au urcat cu 3,4%, capitalizarea bursieră a ajuns la 797 de miliarde de dolari, depăşind Microsoft.

De asemenea Amazon ar putea lansa un serviciu care să funcţioneze precum “Netflix”, dar cu jocuri video, unde pasionaţii de gaming vor putea să se joace online. Cel mai probabil platforma va fi lansată după 2020.

Amazon are la dispoziţie infrastructura necesară pentru a lansa un astfel de serviciu, având propriul cloud, Amazon Web Services.

Cine știe, poate pe viitor și companiile din România o să ajungă să se lupte cu giganții economiei mondiale!


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro