Alin Stoica va fi prezent la Metropolitan Opera Fest

Alin Stoica, tenor solist al Operei Naționale din București, va urca pe scena Metropolitan Opera Festival 2019 de la Sala Radio pe 11 aprilie.

La doar 31 de ani, cariera tenorului Alin Stoica este deja frumos conturată de numeroasele premii obținute, dar și de rolurile impresionante pe care le-a abordat și le abordează. Artistul a lucrat cu tenorul Ionel Voineag și cu tenorul Marius Budoiu, a participat la Masterclass-urile lui Rockwell Blake, ale Marianei Nicolesco și altor artiști.

2017 a fost pentru tenorul Alin Stoica un an în care i s-au acordat cele mai importante premii, din acestea amintim: premiul “Matei Brâncoveanu” pentru merite deosebite în domeniul muzicii și premiul “Luciano Pavarotti”, înmânat de însăși soția celebrului tenor, Nicoletta Mantovani alături de premiul al II-lea și premiul publicului “ Vota la voce “ obținute în cadrul aceluiași festival de la Sarzana, Italia. Datorită acestei reușite, tenorul Alin Stoica a primit invitația de a cânta la Concertul omagial cu ocazia împlinirii a zece ani de la dispariţia lui Luciano Pavarotti la Arena di Verona alături de nume sonore în lumea muzicii cum ar fi: Placido Domingo, Jose Carreras, Andrea Bocelli, Il Volo, Eros Ramazzotti, soprana Angela Gheorghiu și alții.

În prezent este solist al Operei Naționale din București unde îl putem asculta în diverse roluri precum: Alfredo din Traviata de Giuseppe Verdi, Turridu din Cavaleria Rusticana de Pietro Mascagni, Rodolfo din La Boheme de Giacomo Puccini, Don Jose din Carmen de Georges Bizet și altele. Totuși pentru artist lucrarea de suflet rămâne opereta românească “Lăsați-mă să cânt” de Gherase Dendrino unde rolul lui Ciprian pare scris special pentru el.

Tenorul Alin Stoica este descris de către critici ca fiind “un tenor cu o voce colosală cum nu s-a mai auzit de ceva vreme pe scenele românești și nu doar”.

Având o tehnică bună dar și calități teatrale reușește de fiecare dată să ducă la bun sfârșit fiecare rol pe care-l interpretează, lăsându-și amprenta asupra fiecărei arii.

Mai multe informații despre cel mai așteptat eveniment al momentului găsești chiar pe pagina oficială de Facebook – https://www.facebook.com/metropolitanoperafestival/

Programul festivalului se va desfășura în două părți cu o pauza de 30 de minute.
Accesul în foaier este posibil de la ora 18.00, iar în sala de eveniment începând cu ora 19.00.

Parteneri în organizarea evenimentului sunt AMAis – Asociația Metodelor Alternative de Integrare Socială și companiile DGL PRO șsi GRISOGONO Business Style Studio Calea Victoriei 101. Partenerul media al evenimentului este City Vision Magazin.

Nu uita să intri aici sau aici ca să îți iei biletul de intrare!


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la office@business-talks.ro