Agenda evenimentelor săptămânii

3296
 

Ignoră frigul de afară și alege să mergi la diferite activități care te pot relaxa, urmărind Agenda evenimentelor săptămânii. Cum unde? Business Talks îți arată câteva dintre cele mai căutate evenimente ce au loc chiar săptămâna aceasta.

În perioada 5-11 noiembrie are loc ediția XV-a din “Săptămâna Psi”. Evenimentul este prilejul perfect dacă vrei să afli mai multe despre mindfulness și resursele sinelui, despre toxicitatea din relațiile interumane și despre eroii și monștri care locuiesc în fiecare dintre noi. Atelierele ”Săptămânii Psi” sunt organizate de Editura Trei și găzduite de Librăriile Cărturești. Intrarea este liberă și se va face în această perioadă, în fiecare zi după  ora 18:30.

De asemenea, sâmbătă de la 12:30  în București, poți merge la cursurile de balet pentru mamă și fiică de la Victoria Dance Studio. Aici, timp de 60 de minute, copilul tău alături de tine se va bucura de mișcare într-un ritm interactiv și distractiv.

Ești pasionat de publicate? Atunci mergi pe 10 octombrie la Berăria H la cel mai mare eveniment din acest domeniu. Noaptea devoratorilor de publicitate va începe cu un show de stand-up comedy prezentat de Mihai Bobonete, iar apoi va continua cu proiecția sporturilor publicitare prezentate în premieră publicului din România.

De miercuri și până duminică inclusiv va avea loc în București UrbanEye Film Festival. Vor fi cinci zile intense, pline cu filme din toată lumea, urmate de dezbateri și sesiuni de Q&A cu realizatori și invitați. Tema ediției este locuirea și exploatarea ei sub diverse forme. Pe lângă acestea vor putea fi văzute filme despre arhitecți contemporani semnificativi, despre noi abordări ale orașelor prin intermediul jocurilor, precum și alte subiecte relevante despre mediul construit.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la redactie@business-talks.ro