Agenda evenimentelor săptămânii 8-14 Octombrie

4707
 

Ai planuri săptămâna aceasta? Business-Talks îți recomandă Agenda evenimentelor unde te poți relaxa după programul de muncă.

Vineri 12 octombrie, Grasul XXL împreuna cu Guess Who își vor lansa noul album denumit „În Labirint”, începând cu orele 20.00 la Arenele Romane din București. Alătură-te și tu la o seară de rap cum se cuvine.

„First Date” propune o caricatură a vremurilor în care trăim, concentrând totul într-o situație pe cât de banală, pe atât de amuzantă. O comedie complicat de simplă despre oameni enervant de complicați. Exact așa cum suntem noi toți. Piesa de teatru  va avea loc la Club The Hub, Strada Bărăției 31, Bucuresti în data de 13 octombrie, începând cu orele 20.00.

Între 13 și 14 octombrie, se alătură cu forțe proaspete după o vară călduroasă, cu chef de răcoare, prieteni și noi planuri, cel mai mare eveniment de design & handmade din București.
Vin 2 zile de fun, food & shopping alternativ în care puteți face cunoștință cu spuma noilor makeri români; pe muzică bună, la o cafea adevărată și un lava cake cu afine, să vă scoată din starea post-vacanță! Așa că dacă vreți să fiți în pas cu noutățile, vă așteptăm sa vă alăturați la distracție. Evenimentul va avea loc în data de 13 și 14 octombrie începând cu orele 10.00  în București, pe Splaiul Unirii nr. 165.

Ce spuneți de un stand-up duminică seară ? Sunteți așteptați la un show de mare anvergură, duminică 14 octombrie începând cu orele 20.30, pentru o porție mare și garantată de râs alături de concurentul Iumor Ionuț Rusu și simpaticul prezentator de radio Andrei Ciobanu. Show-ul se va desfășura la Restaurant Cabana din București. Atenție! Râsul, nu dăunează sănătății.

Propunem ca nici luni să nu stați în casă. Dacă sunteți pasionați de jocurile de cărți, Journey Pub este locul idel pentru o partidă de Whist. Locația își deschide porțile cu 18 locuri disponibile. Cei dornici sunt așteptați în data de 15 octombrie între orele 19.00-23.00, la Journey Pub pe Strada George Enescu 25 din București.

 

 

 


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la redactie@business-talks.ro