Află ce sumă din 5 cifre a cerut Naomi Campbell pentru că a participat 20’ la un eveniment

486
 

Agentul lui Naomi Campbell a cerut un onorariu de 55.930 de euro pentru prezența vedetei britanice la balul organizat în clădirea Operei Semper din Dresda, în 2015.

Iniţial, organizatorii îi oferiseră un onorariu de 47.000 de euro pentru o prezenţă de patru ore, precizează cotidianul Sachsische Zeitung. Întrucât cunoscutul model a petrecut la acel eveniment mai puţin de 20 de minute, organizatorii i-au oferit în cele din urmă un onorariu de doar 25.000 de dolari.

Însă un tribunal a decis, într-o hotărâre definitivă, că organizatorii acelui bal anual nu trebuie să o plătească pe modelul britanic, informează DPA.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la redactie@business-talks.ro