Află cât costă pantofii din colecția nou lansată Puma – Porsche

580
 

Puma lansează o colecţie comună cu Porsche Design, cu scopul de a intra în zona de produse premium, dar şi de a pune etichete de lux pe articolele de sport.

Puma a anunţat că va înlocui compania Adidas în parteneriatul cu Porsche şi a prezentat prima serie de pantofi şi articole de îmbrăcăminte, care vor intra în vânzare din 1 martie.

Pantofii din colectia Puma-Porsche vor avea un preţ cu amănuntul de până la 250 de euro, iar jachetele până la 450 de euro şi vor fi vândute în 150 de magazine Porsche Design din întreaga lume, dar și online.

Asocierea apare în contextul în care numeroase mărci de lux şi premium – cum ar fi Hugo Boss şi Gucci – încearcă să profite de tendinţa stilului de viaţă activ, prin lansarea de produse scumpe.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la redactie@business-talks.ro