Adidași Game of Thrones

3676
 

Serialul Game of Thrones a dat naștere unui adevărat fandom, iar asta se traduce într-o mulțime de obiecte de colecție. Desigur, nici marile mărci nu puteau sta deoparte.

Astfel, Adidas lucrează de câteva luni la propriile produse pentru Game of Thrones, iar după o îndelungată așteptare, aceștia publică primele imagini cu sneakerșii cei noi. Toate modelele fac parte din gama Ultra Boost, iar primele două perechi sunt bazate pe casa Targaryen.

Al doilea model este aproape în totalitate alb, dar imaginile nu sunt provenite de pe canalul oficial, ci de la un utilizator de Instagram care pare că a pus mâna pe o pereche ceva mai devreme.

Tot respectivul are și o pereche de adidași dedicată lui White Walker. Aceste încălțări combină albul cu o nuanță de albastru foarte deschis. Altfel, noii adidași sunt suficient de discreți în designul Game of Thrones încât să fie doriți chiar și de alte persoane, nu doar cei care sunt fani ai serialului. Prima dintre cele trei perechi va apărea în ianuarie, iar ulterior vor fi lansate și altele.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la redactie@business-talks.ro