88 milioane de euro încasează cel mai bine plătit jucător NBA. Care este Topul 5?

309
 

Conform clasamentului Forbes, pentru al cincelea an consecutiv, LeBron James este cel mai bine plătit jucător din NBA. Superstarul echipei Lakers a întregistrat venituri estimate la 88,7 milioane de doalri.

Din suma totală doar 35,7 milioane de dolari reprezintă salariul acestuia, restul de 53 de milioane provenind din afara terenului, respectiv din sponsorizări.

În spatele liderului, se află jucătorul campioanei Warriors, Stephen Curry cu 79,5 milioane de dolari, urmat de coechipierul său Kevin Durant cu câștiguri de 65 milioane de dolari.

Pe poziția a patra a ierarhiei se află jucătorul de la Oklahoma City Thunder, Russell Westbrook cu 53,7 milioane dolari.

Topul este încheiat de MVP-ul en titre, James Harden, jucătorul lui Houston Rockets cu 47,4 milioane dolari.

Topul celor mai bine plătiți 5 jucători din NBA:

  1. LeBron James cu 88,7 milioane de doalri – Los Angeles Lakers
  2. Stephen Curry cu 79,5 milioane dolari – Golden State Warriors
  3. Kevin Durant cu 65 milioane dolari – Golden State Warriors
  4. Russell Westbrook cu 53,7 milioane dolari – Oklahoma City Thunder
  5. James Harden cu 47,4 milioane dolari – Houston Rockets

Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la redactie@business-talks.ro