30 de zile în jurul lumii, de la Lidl Tour

4568
 

Lidl Tour lansează un pachet turistic unic pe piaţa locală: un circuit de 30 de zile, în 7 ţări şi 13 oraşe. Pachetul turistic oferă oportunitatea de a vizita cele mai populare destinaţii din lume, într-o singură vacanţă ce reuneşte turismul istoric şi cultural cu cel de leisure.

Pentru 8.999 euro/persoană, turiştii beneficiază, pe lângă zboruri si cazare, de asistenţă turistică şi transport cu autocarul în toate excursiile incluse în ofertă. Circuitul include 28 de nopţi de cazare în cameră dublă la hoteluri de trei şi patru stele, mic dejun, transport cu avionul în toate destinaţiile propuse în itinerar, bagaj de cală, bagaj de mână şi achitarea taxelor de aeroport. În plus, pentru a asigura confortul participanţilor la tur, pachetul include nenumărate beneficii unice, precum transport cu autocare moderne în toate excursiile şi asistenţă turistică în limba română. În Asia, participanţii la tur vor petrece 10 zile, timp în care pot vizita mausoleul Taj Mahal din India, Marele Zid Chinezesc din Beijing – China, sau Parcul Naţional Fuji – Hakone din Tokyo, Japonia. La 6146 km distanţă de Ţara Soarelui Răsare, după un zbor de şase ore cu avionul, urmează un prim popas pe continentul american, pe o insulă din arhipelagul Hawaii, unde turiştii se pot relaxa timp de 6 zile. Circuitul continuă cu un oraş emblematic pentru coasta de Vest a Americii de Nord, şi anume Los Angeles, o destinaţie în care participanţii la tur se vor bucura de experienţe turistice unice: se vor plimba pe Bulevardul Hollywood, unde în trotuar au fost încorporate stele inscripţionate cu numele starurilor de renume internaţional, vor vizita legendarul Grauman’s Chinese Theatre, sau cel mai mare platou de filmare din lume, Universal Studios. Urmatoarea oprire este New York, unde turiştii pot vizita Empire State Building, unul dintre cele mai importante simboluri al oraşului despre care se spune că nu doarme niciodată.


Conținutul website-ului https://business-talks.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către BUSINESS TALKS sunt protejate prin dispoziţiile legale. Sunt interzise copierea sau reproducerea conţinutului acestui website. Detalii se găsesc în secţiunea Termeni și condiții. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor BUSINESS TALKS, vă rugăm să ne contactați la redactie@business-talks.ro